Lindesnes trekkspill 6. - 08. Januar 2018

Dagsprogram

Dag 1

Påstigning fra Brunkeberg kl. 06:15. Vi kjører via Bø, Ulefoss, Skien, Porsgrunn og opp E 18 med påstigning flere steder. . I Oslo beregner vi å være midt på dagen - og vi går om bord i MS Color Magic som kl 14.00 seiler til Kiel. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet om bord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Kl 15.30 er det klart for show med Lindesnes Trekkspillklubb i Show Lounge - før det er klart for felles middag i buffètrestauranten. Denne gang er det inkludert 1 drikke til maten. Vi anbefaler gjerne også å få med seg showet som skipets egen besetning setter opp kl 19.00 og kl 21.00 - og etterpå er det klart for dans med trekkspillklubben! Variert og god dansemusikk.

Dag 2

Dagen starter med deilig frokostbuffèt om bord før vi kommer til Kiel kl 10.00. Vi har nå 4 timer som vi kan bruke i land - bare husk å ta med boardingkort og pass; så kommer du om bord igjen! Enkelte butikker rundt jernbanestasjonen holder også åpent på søndager! Kl 14.00 seiler skipet ut fra Kiel igjen - og vi får rikelig anledning til å kose oss om bord igjen. Show og underholdning blir det også nå om bord - og vi har også på returen inkludert buffètbordet med 1 drikke til våre gjester. I kveld igjen, blir det mulighet for dans til toner fra Lindesnes Trekkspillklubb.

Dag 3

Vi våkner under innseilingen til Oslo - og nyter også i dag en god frokost om bord før skipet klapper til kai allerede kl 10.00. Straks etter ilandstigning fortsetter vi i våre behagelige turbusser sørover mot mer hjemlige trakter. Ikke altfor langt utpå dagen er vi hjemme igjen - og mange minner rikere! En artig tur på en tid av året når der kanskje ikke skjer all verdens annet av aktiviteter og sosialt felleskap…..