Kroatia 7. - 12. Oktober 2017

Dagsprogram

Dag 1

Påstigning etter avtale. Vi kjører til flyplassen hvor vi skal ta fly til Kroatia. Vi blir møtt av lokalbussen som skal ta oss inn til Split sentrum hvor guiden vår skal ta oss med på en byvandring. Det er reservert lunsj til oss på en hyggelig restaurant.
Videre skal bussen kjøre oss til Makarska Riviera hvor vi skal overnatte på hotel Alga i Tucepi

Dag 2

Etter frokost står bussen vår igjen klar til å ta oss med på eventyr. I dag er det Piratbyen Omiš med guide og båt tur opp elven Cetina som står for tur. I enden av denne fortryllende elven ligger det en gammel mølle som nå fungerer som et litt rustikt spisested. Det er på Radmanns Mill lunsjen serveres i dag. Bussen vår henter oss her og kjører oss trygt tilbake til hotellet. Ettermiddag til fri disposisjon og middag på hotellet.

Dag 3

Vi har en rolig morgen med god tid til å nyte siste frokost på fastlandet. I dag fortsetter turen til øya Bra. Vi skal bo på Hotel Borak i Bol. Etter innsjekk er dagen til fri disposisjon og man har mulighet til å benytte seg av hotellets fasiliteter. Middagen serveres her.

Dag 4

Frokosten serveres i hotellets flotte restaurant før vi gjør oss klar til øy utforskning. Øyas Høyeste punkt heter Vidova Gora, og dit skal vi i dag. Her får vi en fantastisk utsikt over Kroatias kyst. Etter dette flotte skuet er det smaksløkene som skal gledes. Nå er det en kulinarisk oliven opplevelse som står for tur, etterfulgt av felles lunsj. Vi returnerer til hotellet, der har vi litt tid på egenhånd før middagen serveres.

Dag 5

I dag har dere dagen for dere selv helt frem til sent på ettermiddagen. Da skal vi sammen reise på nok en kulinarisk opplevelse på denne praktfulle øya. Det er øyas lokale vin, Stina, som står på menyen. Vi får en omvisning og lærer mer om vin «fra A til Å». Vi får smake på tre typer vin som alle er svært populære. Middagen serverer på hotellet når vi returnerer.

Dag 6

I dag er dagen for utsjekk og flyreise hjem til Norge. Selv om vi ikke skal se på spesifikke ting, er reisen tilbake til flyplassen en naturopplevelse i seg selv.