Lindesnes Trekkspillklubb - Göteborg 3. - 06. August 2017

Dagsprogram

Dag 1. Hjemsted - Göteborg

Vi reiser fra hjemsted mot Sandefjord. Kl. 15:20 har vi avgang med Fjord Line til Strømstad middagsbuffe inkludert. Fra Strømstad går turen langs E6 sørover forbi Uddevalla og Kungälv til Göteborg. Vi sjekker inn for 3 netter på Quality Hotel 11

Dag 2. Göteborg - Frivillig utflukt

Etter en god frokostbuffe på hotellet er det klart for utflukt. Du kan velge mellom en tur til det store kjøpesenteret Gekås i Ullared eller en litt tid på egenhånd i storbyen Göteborg.
Etter en utbytetrik shoppingdag går turen tilbake til hotellet i god tid før middagen. Det er duket opp i Eriksbergshallen som ligger noen få skritt fra resepsjonen. Her spiller Lindesnes Trekkspillklubb opp til dans utover kvelden. Stemningen blir garantert på topp.

Dag 3. Göteborgs Opraen

Frokost på hotellet før vi har formiddagen til egen disposisjon. Det er mulig å¨besøke det store kjøpesenteret Nordstan eller ta en tur i byens paradegate Kungsportavenyn. Liseberg er alltid hyggelig å besøke enten bare for å se på folkelivet, eller å kose seg med karuseller og berg-og-dal-baner.
På ettermiddagen samles vi for felles transport til Göteborg operan for å oppleve det inkluderte showet med Lindesnes Trekkspillklubb. Etterpå koser vi oss med middag på hotellet.

Dag 4. Hjemreise

Tidlig frokost og avreisefra Göteborg. Bussen er klar til avreise kl. 08:30. Vi kjører nordoverr mot Strømstad og blir med Fjord Lines avgang kl 12:00 til Sandefjord. Så er det tilbake til hjemsted igjen rike på gode opplevelser.