Tele-Tur AS ble etablert som en egen turoperatør allerede i 1977 som et felles selskap for de fleste av busselskapene i Grenland. Idag er vi et heleid datterselskap av Drangedal Bilruter AS.

Gjennom nærmere 40 års erfaring som totalleverandør har vi opparbeidet meget gode avtaler med hotellkjeder, fergeselskaper, opplevelsessenter og andre operatører over hele Europa. Dette kommer våre kunder til gode.

Tele-Tur AS er det naturlige valget om dere skal arrangere firmatur, konferanse, opplevelsestur eller bare trenger behagelig og trygg transport.

Våre moderne turbusser er utstyrt for å gjøre reisen så behagelig som mulig enten det gjelder en dagstur i distriktet eller flerdagers turer rundt om i Europa. Bussene er blant annet utstyrt med aircondition, toalett, video, kjøleskap, kaffemaskin, justerbare stolrygger o.l.

Våre busser har nå alkolås som en ekstra sikkerhet for våre kunder.

Tele-Tur AS er spesialister på reiser for lag og foreninger og har kunder fra hele sør-øst Norge. Vi arrangerer alt fra korte transporter til turer fra 1 - til så mange dager dere ønsker. Vi er først og fremst eksperter på å arrangere turer for lag, foreninger og grupper. Selv om det er bussturer som er vårt hovedprodukt, så arrangerer vi også flotte turer med fly ut i Europa.

Vi har i dag er meget godt samarbeid med Kviteseid Transportservice AS som leverer busser og dyktige sjåfører. Vi har i dag et godt utvalg av busser som kan tilpasses det enkelte behov.  I dag har vi Euro 4, 5 og 6 standard på våre turbusser, noe som også kreves når vi skal kjøre buss i EU -land.

 

Om_oss1 Håvard Dahl Olsen
Om_oss1 Stein Rønningen
Om_oss1 Njål Håkon Natland